Financie

Kvalitná izolácia vám pomôže ušetriť, aký typ zvoliť?

Energetická a finančná kríza spôsobená pandémiou a následne vojnovým konfliktom zasiahla nás všetkých a ceny za energie siahajú do výšin ako nikdy. Mnoho ľudí stojí pred existenčnou krízou a snaží sa ušetriť všemožnými spôsobmi. Jedným z kľúčových spôsobov je určite aj šetrenie za vykurovacie energie. Riešenie môže byť nájsť si čo najefektívnejší plynový či elektrický kotol s čo najmenšou spotrebou, vďaka čomu budú následne aj nižšie náklady na prevádzku. Kľúčová však môže byť aj izolácia, ktorá nám naše drahocenné teplo ochráni pred únikom. Ktorú izoláciu v tejto ťažkej dobe zvoliť?

Zima je za dverami, ako ušetriť na vykurovaní?

Ako sme spomenuli v úvode, jedným z hlavných faktorov je mať čo najefektívnejší kotol s nízkou spotrebou. Vytvorené teplo je však potrebné aj udržať v dome čo najdlhšie a zabezpečiť ochranu pred jeho únikom. Na to slúži izolácia, ktorá môže hrať kľúčovú rolu v znížení prevádzkových nákladov domu či iných budov. Akú izoláciu zvoliť pre dosiahnutie čo najväčšieho efektu?

Striekaná izolácia Cizoltech dokáže zabezpečiť 50 až 70% úsporu tepla

Nekvalitná izolácia môže prepúšťať obrovské množstvo tepla a často je aj úsporný kotol zbytočný. Technológia striekanej izolácie Cizoltech však dokáže vďaka svojej efektívnej priľnavosti zabezpečiť 50 až 70% úsporu vyprodukovaného tepla. Navyše disponuje veľmi jednoduchou aplikáciou a technológiou zväčšovania objemu, čím zaplní aj tie najmenšie škáry. Striekané izolácie sú vhodné na široké spektrum využitia vrátane šikmých aj rovných striech, obvodových stien a podláh. Okrem toho, izolácie od Cizoltechu sú vďaka zdraviu nezávadnému zloženiu vhodné aj pre silných alergikov a efektívne zabraňujú tvorbe rôznych plesní. Myslite na svoju peňaženku aj zdravie, dať na kvalitu sa oplatí!

Viac o striekanej izolácií sa dozviete tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *