Ekonomika

Schwarzenegger medzi vozidlami: Za týmito 3 autami sa otočíte kedykoľvek

Komfortné SUV sú za posledné roky v trendoch a je po nich dopyt. Prečo je tomu tak? Stačí sa do takého vozidla len posadiť a budete sa cítiť ako v obývačke. Sedadlá vám budú pripomínať gaučovú sedačku, ktorá vás nesklame ani pri jazde cez hrboly. Pri výletoch sa nemusíte obávať o časté tankovanie, namiesto toho si užívate výhľady po okolí. Batožina a nákupy si v aute vždy nájdu miesto, či už v kufri, na streche, po alebo po sklopení sedadiel. Ktoré TOP 3 vozidlá by ste si mali minimálne vyskúšať?

Luxusný svalovec

Lamborghini Urus sa ukazuje v snoch mnohých ľudí. Vlastniť ho znamená mať vozidlo, s ktorým sa nezmestíte medzi benátske uličky ako to dokáže Fiat 500. Na druhú stranu sa s týmto tankom nemusíte bať, že vaša bezpečnosť by mala byť ohrozená. Tak veľké auto akým je SUV z dielne Lamborghini potrebuje aj poriadny výkon. 8-valcový motor s dvoma turbodúchadlami a maximálnym výkonom 650 koní.

Len pre vyvolených

Aké je najnovšie elektrické SUV z dielne BMW? Reč je o modely iX. Jeho dizajn je však pre skutočných fanúšikov BMW. Tento elektrický výtvor od nemeckej automobilky rozdelil ľudí na 2 tábory: Ľudia, ktorí tento dizajn milujú alebo tí, ktorí len krútia hlavou. Z vnútra to však nie je žiaden chaos ale jednoduché tvary s množstvom priestoru a veľkým infotainmentom. Najsilnejšia verzia ponúka až 610 koní a cenou, ktorá dosahuje 6 ciferné čísla.

Dostupné pre každého

Ak netúžite po vlajkových lodiach, ale po funkčných a pekných vozidlách, Jeep Compass je pre vás. Ak vyššie spomínané vozidlá odrete, ich oprava nebude príjemná a ani lacná. Jeep je však známy aj vďaka Off-road móde, ktorý sa nezľakne nejakej jamy či špiny. S vysokým štýlom a modernou technológiou prichádza Jeep Compass hybrid, s ktorým jazdíte šetrne pre vašu peňaženku ale aj prírodu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *