Podnikanie

Vsaďte na 360 stupňové video

Doby kedy stačilo pridávať na sociálne siete fotografie sú už dávno preč. Aj keď sú fotky najrýchlejší a najjednoduchší spôsob ako obohatiť svoj profil a stále sa používajú vytláčajú ich videá. Pokiaľ chcete zaujať, získať viac followerov alebo pritiahnuť viac zákazníkov na svoj e-shop určite siahnite po videu. Nemusíte sa uskromniť s bežným videozáznamom ale doprajte svojim sledovateľnom 360 stupňové video.

Čo je 360 stupňové video

S 360 stupňovým videom ste sa už určite stretli na sociálnych sieťach, blogoch alebo aj pri prezeraní rôznych webových stránok. Vďaka 360 stupňovým videám ste si mohli pozrieť celý priestor alebo sa v ňom pohybovať – doslova vás vtiahlo do deja.

Takéto video si môžete natočiť aj vy. Nie je to náročné a jediné čo na to potrebujete je kamera, ktorá dokáže nahrať 360 stupňový obraz. V podstate ide o systém kamier, ktoré zaznamenávajú priestor z jedného miesta. Týmto spôsobom sa zaznamená jedno miesto z viacerých uhlov a následne sa všetky uhly spoja do celku.

Výbornou kamerou, ktorá dokáže nahrať 360 stupňové videá nájdete aj pod značkou Insta360. S jednou kamerou môžete zachytiť všetko čo sa deje okolo vás vo vysokej kvalite.

Využitie 360 stupňových videí

Tento typ videí zaujme, takže ich využitie je naozaj široké. Môžete na nich zachytiť svoje cestovateľské zážitky, natočiť video o varení, zvečniť si svoje adrenalínové zážitky alebo bežný deň.

Najväčšie uplatnenie majú 360 stupňové videá pri prezentácii tovaru, v e-shopoch, kde chcete zákazníkom priblížiť atmosféru kamennej predajne ale aj pri virtuálnych prehliadkach. Bežné fotografie na webovej stránke už zákazníkom a klientom nestačia a ak si ich chcete udržať, alebo získať investujte do kvalitnej kamery a natočte 360 stupňové videá.

V závislosti od toho čo chcete natočiť si vyberte vhodnú kameru. Aj keď nejde o lacnú záležitosť investícia do nej sa vám môže niekoľkonásobne vrátiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *